Aflevering

AFLEVERING

Houdt u van duidelijkheid? Bij Leendert van Steenis auto’s ook!

Bij Leendert van Steenis Auto’s BV wordt uw nieuwe occasion met de grootste zorg en vakkundig afgeleverd.     Al onze occasions worden direct na binnenkomst gereinigd, krijgen een technische controle zodat wij er zeker van zijn dat we een veilig en betrouwbaar product aan de klant kunnen bieden. Na de technische controle die wordt uitgevoerd door vakmensen, wordt de occasion in de showroom geplaats en op internet aangeboden.

 

 

OCCASION-BASISPRIJS

Wij houden graag rekening met de wensen van de klant en streven ernaar om alle occasions zo scherp mogelijk te presenteren. Bij aanschaf van een occasion gaat het niet uitsluitend om de auto, maar ook om goede service en garantie. Omdat iedereen een andere afweging maakt tussen service, garantie en prijs worden al onze occasions gepresenteerd met ‘’OCCASION-BASISPRIJS’’.

 

Wat is een ‘’OCCASION-BASISPRIJS’’?

-          U krijgt de occasion mee na akkoord zoals u hem gezien en bereden heeft.

-          Controleren vloeistoffen en verlichting

-          Controle bandenspanning

-          APK minimaal 6 maanden

-          Geen rijklaarmaakkosten

-          Geen garantie, maar uiteraard wel service zodat u direct veilig de weg op kunt!

 

Kenteken tenaamstellen bij occasions boven de €4500,-.

 

Onze klant kan zo zelf de keuze maken wat belangrijk is en bepaald zo zelf samen met  de verkoper de eindprijs van de aangeboden occasion. Om deze reden werken wij met een ‘’OCCASION-BASISPRIJS’’.


Verkoop en tenaamstelling

Heeft u een auto gekocht?? Bij Leendert van Steenis Auto’s BV kunnen wij, terwijl u geniet van een verse kop koffie, uw nieuwe occasion direct tenaamstellen en uw huidige auto afmelden.

Kiest u voor de ''OCCASION-BASISPRIJS'' en wilt u de auto direct meenemen? Dan is het raadzaam om uw desbetreffende papieren en rijbewijs mee te nemen zodat we uw nieuwe occasion direct bij ons op locatie tenaam kunnen stellen.

 

Inruil

Inruil van uw auto is uiteraard ook mogelijk. Alle modellen en merken zijn bespreekbaar, op basis van handelsprijzen. Vraag ons naar de voorwaarden.


Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe occasion en heel veel veilige kilometers toe!

 


Alle moeite is genomen om de informatie van de occasions in onze advertenties en op de website zo zorgvuldig en compleet mogelijk weer te geven mogelijk weer te geven. Zodat u bij bezichtiging, proefrit of aankoop niet voor verassingen komt te staan.

Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie maar controleer bij aankoop van de zaken die uw beslissingen zouden kunnen beïnvloeden 

 

  • Tijd voor de klant
  • Tevredenheidsgarantie 100%
  • Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent
  • Inruil ook mogelijk
  • Wij doen alles met uiterste zorg